Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Αναμονή Τέλος.

      Ο Άρειος Πάγος δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο τις αποφάσεις ανακήρυξης των συνδυασμών. Η βασική απόφαση είναι 373 σελίδες και περίμενα να βγει το excel που αναφέρεται σε αυτή, αλλά προκειμένου να λήξη η αναμονή, μπήκα στον κόπο να αποδελτιώσω την απόφαση. Έχουμε λοιπόν και λέμε:


 *** 
Τα παρακάτω διαγραμμένα ενημερώθηκαν και άλλαξαν κατόπιν -ορθών- παρεμβάσεων στο νεότερο κείμενο. Τα αφήνω δημοσιευμένα για λόγους πληρότητας - αξιοπιστίας ***


      Η λίστα των κομμάτων του Joker, που είναι τα μη κοινοβουλευτικά (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, Συριζα και ΛΑΟΣ), πανελλαδικώς κατερχόμενα, δηλαδή έχουν υποψηφίους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της Ελλάδας (με 2 εξαιρέσεις που αναφέρω παρακάτω), είναι αλφαβητικά η ακόλουθη:

1 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
2 ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
3 δημιουργια, ξανα!
4 Δημοκρατική Αριστερά
5 Δράση – Φιλελεύθερη Συμμαχία
6 ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
7 ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
8 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
9 ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
10 Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας


      Θυμίζω οτι έχουν αφαιρεθεί το "Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή", ως προηγούμενος Joker,  το "ΟΧΙ" των Καζάκη - Παπαθεμελή αφού ο δεύτερος είναι γνωστό παλιό φρούτο, ενώ δεν έχουν υποψήφιους και σε 6 εκλογικές περιφέρειες (ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΗΜΑΘΙΑΣ, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΠΕΛΛΑΣ, ΣΑΜΟΥ), καθώς και η "Δημοκρατική Συμμαχία" της Ντόρας που είναι επίσης γνωστό ξινό φρούτο.
      Εξομολογούμαι ότι το νούμερο 10 ως πλήθος κομμάτων της λίστας είναι ιδιαιτέρως βολικό για Joker* και αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν μπήκα στον κόπο να αφαιρέσω το παλιό φρούτο "Καμμένος" (με τις σωστές απόψεις αλλά καλοταϊσμένο), καθώς και τον "Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας" και τους "Καποδίστριους" οι οποίοι δεν έχουν υποψήφιους στην Ηλεία και την Πέλλα αντίστοιχα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα χαρώ καθόλου να βγει joker ο Καμμένος, καθώς σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ήδη μπαίνει στη βουλή και θα ήθελα κάτι σε πιο φρέσκο και μικρό να φυτρώνει σαν αγριόχορτο μέσα στη βουλή. Από την άλλη, αν μπει (και με την δική μας βοήθεια) και πράξει αυτά που διατείνεται, ίσως να αποφασίσουν ότι η παραγραφή είναι ολίγον αντισυνταγματική και να μείνει και ο Άκης μέσα μετά τα προεκλογικά παιχνίδια. Και να αποκτήσει και παρέα, από τους συναδέλφους του. Είδομεν...

       * Το πλήθος 10 μπορεί πολύ εύκολα και με ίσες πιθανότητες να αντιστοιχηθεί στα κόμματα μας. Όπως ανέφερα η φόρμουλα είναι απλή, αν η κλήρωση δώσει Joker μεγαλύτερο του 10, αφαιρούμε 10 και έχουμε τον κατά-δικό μας καραγκιόζη. Έτσι αν βγει πχ το 19 έχουμε 19-10=9 δηλαδή ψηφίζουμε για joker - καραγκιόζη τους Οικολόγους Πράσινους.

       Το μόνο που μένει πια είναι η κλήρωση της ερχόμενης, και τελευταίας πριν τις εκλογές, Πέμπτης 3 Μαΐου, ώστε να μάθουμε ποιόν θα ψηφίσουμε. Και για όσους έχουν ακόμα ενδοιασμούς για τον joker, ο οποίος ξανατονίζω οτι απευθύνεται στους "απολιτίκ" (αποχή - λευκό - άκυρο), ο προηγούμενος ήταν η Χρυσή Αυγή. Δηλαδή πόσο πιο σκατά μπορούσαν να τα κάνουν αυτοί από του "Μνημονιακούς". Αλήθεια ρε αριστεροί, προοδευτικοί και λοιποί αναρχοαυτόνομοι που πάτε για καφέ, ΠΟΣΟ; Και στην τελική ανάλυση αν είχατε βοηθήσει να μπει στην βουλή στις προηγούμενες εκλογές ως Joker, δεν θα φάνταζε τώρα σαν "λύση" που κοντεύει να εκλεγεί με το σπαθί της!
        Α, και συγχαρητήρια για την ιστορική "Εκλογική Συνεργασία" ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-λ ΚΚΕ. Που είσαι ρε Χάρρυ να θαυμάσεις! Καλά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: