Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Και ο καραγκιόζης μας για το 2009 είναι ...

         Το νούμερο 8 ως πρώτο από τα 5 αφού ο αριθμός joker είναι το 18 > 11. Και σύμφωνα με την λίστα μας είναι ο...

...ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

         Αν είχατε καμιά αμφιβολία για την επιλογή του ονόματος "Joker" για το κόμμα μας, σας διαβεβαιώ ότι οι jokerόφιλοι θα ψηφίσουμε τον Φύρερ των καραγκιόζηδων. Το πολιτικό μας σύστημα ζει μεγάλες στιγμές. Τύφλα να έχει ο Γκέμπελς. Η θεά τύχη μας αναδεικνύει το επίπεδο της γελοιότητας του συστήματος σε όλο του το μεγαλείο. Εμπρός λοιπόν jokerόφιλοι όλοι μαζί για την μεγάλη ιδέα.
         Μπορούμε πια ασφαλώς να αναμένουμε ότι το όποιο -αυξημένο- ποσοστό πάρει το συγκεκριμένο κόμμα, οφείλεται αποκλειστικά στην δράση μας.
         Καλή ψήφο και καλά αποτελέσματα.


Υ.Γ.: Ο αριστερόφιλος -γκαντέμης;- φίλος απογοητεύτηκε καθώς δεν έχει αφομοιώσει την έννοια ότι δεν ψηφίζουμε πολιτική ιδέα. Ότι ως jokerόφιλοι έχουμε παραιτηθεί από ιδεολογίες και συμμετέχουμε μόνο για να μετρήσουμε την τεχνική του ανοιχτού διαδικτυακού μας συντονισμού, και της δύναμης ενότητας που αυτή μπορεί να παράγει.
         Ψηφίζοντας το πιο "τσίου" κόμμα των εκλογών, περνάτε τις εξετάσεις για jokerόφιλος αποδεικνύοντας έμπρακτα και ολοκληρωτικά την αφοσίωση στο ιδανικό (ενότητα) και όχι στην (ακρο/μεσο/κεντρο/αριστρο/δεξιά πολιτικάντικη) ιδέα και προσωπική σας άποψη. Αν ακόμα ελπίζετε στους πολιτικούς για να βελτιώσουν την ζωή σας, ε ψηφίστε ότι καταλαβαίνετε. Αυτή η γαμοελπίδα ακόμα τελευταία πεθαίνει; ... μετά από εμάς και την Ελλάδα μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: