Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Εγέρθητι !

      Άλλη μια εκλογική παράσταση έφτασε στο τέλος της με το αποτέλεσμα να προμηνύει την επανάληψη της. Κατά τα άλλα οι jokerόφιλοι μπορούμε να ψωνιστούμε ως προφήτες, αφού ο προηγούμενος καραγκιόζης μας μπήκε με το σπαθί του στη βουλή. Η, αλλιώς, το μπουρδέλο απέκτησε νταβατζή. Και αυτό είναι καλό. Γιατί τόσο καιρό οι πουτάνες ήμασταν εμείς, τα φοβισμένα, τηλεζαβλακωμένα πρόβατα του δικομματισμού και οι "μέσα" οι τζάμπα πελάτες. Ευελπιστώ οι νταβατζήδες να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους, αφού όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος.
      Όσον αφορά στο "όλοι όρθιοι"  και όποιος δεν θέλει φεύγει, καιρός ήταν οι δημοσιογράφοι από κατασκευαστές γεγονότων να γίνουν μέρος τους. Από διαμορφωτές της "κοινής γνώμης", να γίνουν υποκείμενα της. Μπορεί να μην συμφωνώ με τις θέσεις της χρυσής αυγής, αλλά τουλάχιστον οι άνθρωποι αυτοί μου φαίνονται ειλικρινείς και πρακτικοί, και όποιος θέλει ας μην σηκωθεί. Απλά και απέριττα. Θα χαρώ ιδιαιτέρως να δω να εφαρμόζουν την πειθώ τους και εντός βουλής, σε αυτούς που καταληστέψανε την χώρα. Θα αγοράσω ΤιΒί που θα παίζει όλο "βουλή".
      
       Τελικά μπορεί ο δικός μας καραγκιόζης με 0,61% (από 0,24% το 2007) να μην μπήκε στη βουλή και πάλι (την επόμενη φορά Λεβέντη μου), αλλά τουλάχιστον ο Έλληνας βρήκε τον τρόπο να αναδείξει το χιούμορ του, καθώς προβλέπεται πολύ γέλιο εντός της αιθούσης... ή για την ακρίβεια να μεταφερθεί το κλάμα και μέσα στην βουλή, όχι μόνο από έξω. Και να δω τι κιγκλιδώματα θα βάλουν για να κρατήσουν τους (εκλεγμένους) νταβατζήδες έξω...
       Πέρα από τα "ακροδεξιά" σχόλια, ιδιαίτερη χαρά μου προξένησε η ύπαρξη αρκετών νέων κομμάτων και προσώπων κοντά στο 3%, που ίσως στις προσεχείς εκλογές να μπούνε στη βουλή. Μια από τις επιδιώξεις του joker : όσο περισσότεροι, και όσο πιο φρέσκοι, τόσο καλύτερα !!! 
Ά, και η Ντόρα πήγε σπίτι της, επιτέλους. Είπαμε φρέσκοι.
      Και μια που, όπως φαίνεται, θα πάμε ξανά για εκλογές ψιλο-άμεσα, ο joker θα είναι και πάλι εδώ, να σας σηκώσει από τον καναπέ. Ναι, σε εσάς τους 34,90% που το κολοβαρέσατε την Κυριακή αναφέρομαι...

... είπαμε ... όλοι όρθιοι !!!


Υ.Γ. 
Συγχαρητήρια στον τεντιμπόη που βγήκε 2ος. Αναμένω να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μας απογοητεύσει άμεσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: